Χορηγοί συνεδρίου Εξοικονόμησης Ενέργειας 2018

Οι χορηγοί του καθιερωμένου συνεδρίου Εξοικονόμησης Ενέργειας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για το 2018, που υλοποιήθηκε με τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή φορέων και οργανισμών, όπως η ΚΕΔΕ και η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας– ΡΑΕ, χρήζουν ειδικής αναφοράς.

Φυσικά, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους, τα συναρμόδια υπουργεία και τις αρχές, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το ΚΑΠΕ, το ΤΕΕ, την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας – ΕΛΕΤΑΕΝ, τον Σύνδεσμο Εταιρειών Φωτοβολταϊκών – ΣΕΦ, τον Σύνδεσμο Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά – ΣΠΕΦ, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τεχνικών Εταιρειών – ΣΑΤΕ, το ΚΔΕΠ, τις επιχειρήσεις και τους επενδυτές, Δήμους και Περιφέρειες.

Αυτοί όμως που συνέβαλαν καθοριστικά στην διοργάνωση της επενδυτικής πρωτοβουλίας Α Energy, ήταν οι χορηγοί μας:

λογύτυπο sirecled

Η εταιρεία SIRECLED HELLAS ιδρύθηκε το 2013 από Έλληνες επενδυτές του κλάδου της βιομηχανίας, και εξαγόρασε την αντίστοιχη Ιταλική εταιρία Sirecled Srl, με σκοπό την ίδρυση μίας σύγχρονης τεχνολογικά μονάδας παραγωγής φωτιστικών σωμάτων LED στην Ελλάδα.

Η Sirecled είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων LED που διαθέτουν έξυπνο λογισμικό διαχείρισης για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Παράγει προϊόντα και υλοποιεί περίπλοκες εγκαταστάσεις φωτισμού με ενεργειακή εξοικονόμηση που ξεπερνά το 70% και φώτα με αποδεδειγμένη αδιάλειπτη λειτουργία πέραν των 53.000 ωρών.

Στο πλαίσιο του διημέρου της απονεμήθηκε τιμητική διάκριση για τις επιδόσεις της στην  εξοικονόμηση και τη διαχείριση ενέργειας.


Χορηγοί συνεδρίου εξοικονόμησης ενέργειας 2018 δεη logo

Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τον μέγα χορηγό μας, τη ΔΕΗ.

Τη ΔΕΗ τη γνωρίζουμε όλοι. Λίγοι όμως γνωρίζουν το ενδιαφέρον και τη δραστηριοποίησή της στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας.

 Μέσα από μια ολοκληρωμένη δέσμη δραστηριοτήτων η ΔΕΗ, προωθεί την ενεργειακή αποδοτικότητα, την ηλεκτροκίνηση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Συνεργάζεται με τους πελάτες της, τους παρόχους υπηρεσιών και τις τοπικές αρχές για να προσφέρει βιώσιμες λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Βοηθά τους πελάτες να στηρίξουν την ηλεκτρική ενέργεια ουδέτερου άνθρακα μέσω διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών, όπως φωτοβολταϊκών και αποθηκευτικών συστημάτων, ή μέσω επενδύσεων στην παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε τοπικό επίπεδο.

Αναπτύσσει επίσης καινοτόμες υπηρεσίες, μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν καλύτερα την ενεργειακή τους κατανάλωση: π.χ. συστήματα διαχείρισης, απόκριση ζήτησης, ενεργειακή απόδοση, συστήματα αποθήκευσης. Επιπλέον, συμβουλεύει τους πελάτες της σχετικά με τις καταλληλότερες λύσεις για την οικιακή παραγωγή ηλεκτρισμού από ΑΠΕ, τη θέρμανση και τη μόνωση των σπιτιών τους, καθώς και τη φόρτιση των αυτοκινήτων τους. Γι΄αυτά και πολλά άλλα η ΔΕΗ και η ΔΕΗ Ανανεώσιμες, επίσης τιμήθηκαν στο πλαίσιο του διημέρου.


GlobiLED Χορηγοί συνεδρίου εξοικονόμησης ενέργειας 2018

Ο τρίτος χορηγός μας, μια εταιρεία που έχει συμβάλει στην διαμόρφωση του τοπίου της εξοικονόμησης ενέργειας στην χώρα μας.

H GlobiLED είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της κατασκευής φωτισμού LED. Ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή σωμάτων LED υψηλής τεχνολογίας, με εμπορική δραστηριότητα σε περισσότερες από 13 χώρες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Στην Ελλάδα έχει υλοποιήσει πάνω από 2.500 έργα φωτισμού LED στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας, όπως επίσης και στον δημόσιο τομέα. Με πολύ μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον σχεδιασμό, την εκτέλεση και την αποπεράτωση έργων LED μεγάλης κλίμακας, διαθέτει δική της γραμμή παραγωγής στην οποία κατασκευάζει τα φωτιστικά LED με τις υψηλότερες προδιαγραφές παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου στην Κίνα.


Στο πλαίσιο των εργασιών δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε φορείς και επενδυτές, που με συνέπεια προωθούν την εξοικονόμηση ενέργειας και τις ΑΠΕ στη χώρα μας και ειδικότερα: Στην ΚΕΔΕ, στην Περιφέρεια Ηπείρου, στη ΔΕΗ Α.Ε. και ΔΕΗ Ανανεώσιμες και στην εταιρεία Sirecled, ενώ αναμνηστική πλακέτα δόθηκε στην εταιρεία Globiled.

Περισσότερα για το συνέδριο θα βρείτε εδώ.