Έκδοση Συμπερασμάτων: 58 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την Ενεργειακή Αξιοποίηση

You are currently viewing Έκδοση Συμπερασμάτων: 58 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την Ενεργειακή Αξιοποίηση

Πρωτότυπη ενημέρωση για την Ενεργειακή Αξιοποίηση Απορριμμάτων – Βιομάζας

Μέσα από 58 ερωτήσεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις, η έκδοση συμπερασμάτων του επενδυτικού – περιβαλλοντικού φόρουμ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – ΒΙΟΜΑΖΑ – ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ», φωτίζει τη νέα προτεραιότητα, που αποτυπώνεται πλέον στην περιβαλλοντική ατζέντα και στο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων.

Οι 58 ερωταπαντήσεις προέκυψαν από τα πρωτότυπα στοιχεία, τα παραδείγματα εφαρμογών – τεχνολογιών, τις προτάσεις και τα επενδυτικά ενδιαφέροντα, που κατατέθηκαν στο συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τη φυσική συμμετοχή άνω των 220 ατόμων στις 2 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Το υλικό του συνεδρίου: Ομιλίες – Παρουσιάσεις – Βίντεο

Πέραν της έκδοσης, μπορείτε να βρίσκετε τις ομιλίες – παρουσιάσεις και τα video όλων των ομιλητών, όπως επίσης και σχετικά άρθρα και ρεπορτάζ από την απονομή των τιμητικών διακρίσεων στην Ενότητα “Ενεργειακή Αξιοποίηση Απορριμμάτων 2022“.

Τα βίντεο των ομιλιών και παρουσιάσεων έχουν δημοσιευτεί και ξεχωριστά στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε επίσης: Αυλαία για την Ενεργειακή Αξιοποίηση Απορριμμάτων – Βιομάζα.

Διοργάνωση – Συνεργαζόμενοι Φορείς – Χορηγοί και Υποστηρικτές

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν το Α Energy και το ΣΔΙΤ Forum που έχουν ασχοληθεί διαχρονικά με θέματα περιβαλλοντικών υποδομών και με τη μέθοδο ΣΔΙΤ.

Επιστημονικός Εταίρος της εκδήλωσης ήταν η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων – ΕΕΔΣΑ και Supporting partner ήταν το έγκυρο site της Αυτοδιοίκησης ΟΤΑVOICE

Ευχαριστούμε επίσης θερμά: Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αιγίδα και για την ενεργό συμμετοχή τα Υπουργεία Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, τον ΣΕΠΑΝ – Σύνδεσμο Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων, τη ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ – Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων, την ΕΛΕΑΒΙΟΜ – Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας, τον ΕΣΠΑΒ – Ελληνικό Σύνδεσμο Παραγωγών Βιοαερίου, το ΕΚΕΤΑ – Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, το ΚΑΠΕ, την Bioenergy Europe και τους χορηγούς μας. Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., Χορηγός ήταν ο όμιλος εταιρειών ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε., Υποστηρικτής ήταν ΕΥΔΑΠ Α.Ε., ενώ Contributors ήταν οι εταιρείες ENVIROPLAN Α.Ε. και I. FRANTZIS & ASSOCIATES LTD.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Τ: 210 6912183 | 210 6912505 | Κ: 6978373031 & 6974904165
email: office@aenergy.gr / office.aenergy@gmail.com