ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ: Τιμητική διάκριση για την μεταφορά ευρωπαϊκής εμπειρίας στην ενεργειακή αξιοποίηση

You are currently viewing ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ: Τιμητική διάκριση για την μεταφορά ευρωπαϊκής εμπειρίας στην ενεργειακή αξιοποίηση

Θα ολοκληρώσουμε την προσπάθεια, είπε η πρόεδρος Μαρία Λοϊζίδου

Τιμητική διάκριση για την μεταφορά ευρωπαϊκής εμπειρίας στην ενεργειακή αξιοποίηση απορριμμάτων, έλαβε η ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ στο πλαίσιο του συνεδρίου «Ενεργειακή Αξιοποίηση Απορριμμάτων – Βιομάζα – Κυκλική Οικονομία – ΑΠΕ».

Το συνέδριο, πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα του ΥΠΕΝ με διοργανωτές την Α Energy, το ΣΔΙΤ Forum και επιστημονικό εταίρο την ΕΕΔΣΑ.

Το κριτήριο – ποια είναι η ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

H ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων, είναι το Ελληνικό Παράρτημα του Global Waste-to-Energy Research & Technology Council και δραστηριοποιείται στην Eλλάδα από το 2008.

Τιμήθηκε για τη συνεχιζόμενη συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στην μεταφορά της ευρωπαϊκής και διεθνούς εμπειρίας στον τομέα της ενεργειακής αξιοποίησης απορριμμάτων -μονάδων waste-to energy και στην Ελλάδα.

Την τιμητική διάκριση, παρέλαβε εκ μέρους του Συμβουλίου η πρόεδρος Μαρία Λοϊζίδου, Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ και την επέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δασών του ΥΠΕΝ Κωνσταντίνος Αραβώσης, επίσης καθηγητής του ΕΜΠ, ο οποίος έχει επίσης διατελέσει πρόεδρος της ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ. Ο κ. Αραβώσης, ευχήθηκε στην κα Λοϊζίδου τη συνέχιση και ευόδωση του έργου της ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ. Από τη δική της πλευρά, η κυρία Λοϊζίδου, επεσήμανε ότι η βράβευση ενθαρρύνει την ολοκλήρωση του έργου και μακροχρόνιων προσπαθειών του Συμβουλίου, οι οποίες θα συνεχιστούν.