Προμήθεια στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος 300 MWp για τους επόμενους 18 μήνες, περιλαμβάνει η στρατηγική συνεργασία Metaloumin – SUNEL Group

You are currently viewing Προμήθεια στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος 300 MWp για τους επόμενους 18 μήνες, περιλαμβάνει η στρατηγική συνεργασία Metaloumin – SUNEL Group

Οι δυο εταιρείες θα συνεργαστούν και στον τομέα ενεργειακής εξοικονόμησης σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Την προμήθεια στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος 300 MWp για τους επόμενους 18 μήνες, όσο και κοινές δράσεις για την προώθηση λύσεων ενεργειακής εξοικονόμησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, περιλαμβάνει η νέα συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας της Metaloumin με τη SUNEL Group.

Η SUNEL, έχει επιτύχει μεγάλη αναγνώριση ως πρωτοπόρος στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με σημαντικές επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη, η SUNEL, παρέχει προηγμένες λύσεις για την αειφόρο παραγωγή ενέργειας, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην πράσινη ενέργεια και την εξοικονόμηση πόρων.

Ένας πρωτοπόρος στην κατασκευή βάσεων

Η Metaloumin, από την πλευρά της έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα κατασκευής στηριγμάτων φωτοβολταϊκών συστημάτων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, είναι γνωστή για την ευελιξία της, την καινοτομία και την ικανότητά της να παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον κλάδο της.

Η συμφωνία, περιλαμβάνει τόσο την προμήθεια στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος 300 MWp για τους επόμενους 18 μήνες, όσο και κοινές δράσεις για την προώθηση λύσεων ενεργειακής εξοικονόμησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνδυασμός δυνάμεων και εμπειριών

Η συνεργασία μεταξύ της SUNEL και της Metaloumin αποτελεί μια σημαντική στρατηγική σύμπραξη, καθώς συνδυάζει τις δυνάμεις και τις εμπειρίες των δύο εταιρειών. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει την ανταλλαγή γνώσεων και τεχνολογιών, καθώς και την ανάπτυξη κοινών έργων και προϊόντων που συνδυάζουν λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Και οι δύο εταιρείες, εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να συμβάλουν στην επιτάχυνση της μετάβασης προς μια πιο βιώσιμη και πράσινη οικονομία.

Μια σημαντική συμφωνία συνεργασίας:
Στο κέντρο, ο κ. Αντώνης Σγαρδέλης, Διευθύνων Σύμβουλος Metaloumin
με τον κ. Κωνσταντίνο Ζυγούρα, Group Chairman της Sunel
Αριστερά, ο κ. Θωμάς Λαμνίδης της Lamnidis Law με τη νομική συνδρομή της
οποίας επιτευχθηκε η συμφωνία και δεξιά ο κ. Μίλτος
Ζυγούρας Vice Chairman της Sunel. Την προμήθεια στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων , περιλαμβάνει η στρατηγική συνεργασία Metaloumin – SUNEL Group
Μια σημαντική συμφωνία συνεργασίας: Στο κέντρο, ο κ. Αντώνης Σγαρδέλης, Διευθύνων Σύμβουλος Metaloumin
με τον κ. Κωνσταντίνο Ζυγούρα, Group Chairman της Sunel. Αριστερά, ο κ. Θωμάς Λαμνίδης της Lamnidis Law 
με τη νομική συνδρομή της οποίας επιτευχθηκε η συμφωνία και δεξιά ο κ. Μίλτος Ζυγούρας Vice Chairman της Sunel.