Η A Energy, συνεργαζόμενος φορέας του συνεδρίου Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

You are currently viewing Η A Energy, συνεργαζόμενος φορέας του συνεδρίου Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συμμετέχει με ενεργειακή ημερίδα, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής έκθεσης Attica Green Expo

Η A Energy, είναι ανάμεσα στους συνεργαζόμενους φορείς που συμπράττουν στο συνέδριο Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με δικές τους παράλληλες επιστημονικές ημερίδες και εσπερίδες.

Το συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης για το περιβάλλον στη χώρα, της Attica Green Expo.

Πρόκειται για το σημαντικότερο Eco – Meet της χώρας και θα γίνει από 24 έως 27 Μαΐου 2023, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Φαλήρου TAEKWONDO.

Τις προάλλες, κατά τη διάρκεια σχετικής με το συνέδριο συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), οι συνεργαζόμενοι φορείς, παρουσίασαν τα περιεχόμενα των επιστημονικών τους εκδηλώσων και ενημερώθηκαν «πρώτο χέρι» από τους διοργανωτές της περιβαλλοντικής έκθεσης και του συνεδρίου για την πορεία του, που διαγράφεται ιδιαίτερα επιτυχημένη με εκατοντάδες εκθέτες και με χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Μια μεγάλη γιορτή για το περιβάλλον – Χιλιάδες επισκέπτες

Ηταν εκεί, από πλευράς διοργανωτών του συνεδρίου και της έκθεσης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», κ. Μιχάλης Χρηστάκης, ο Γενικός Διευθυντής του Forum, Training & Consulting, κ. Γιάννης Νικλήτσας, ο Δ/νων Σύμβουλος της Attica Green Expo, κ. Στέφανος Φανουργάκης και ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν, η μεγαλύτερη γιορτή για το περιβάλλον, από τις 24-27 Μαΐου, στο TAEKWONDO Παλαιού Φαλήρου, σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο τη στροφή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Πράσινη Μετάβαση και στην Κυκλική Οικονομία.

A Energy : οι κκ Νικλήτσας, Χρηστάκης και Σούτσος
Οι κκ. Μιχάλης Χρηστάκης, Γιάννης Νικλήτσας και Χρήστος Σούτος.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς

Τους συνεργαζόμενους φορείς, εκπροσώπησαν, οι κκ. Δαμίγος και Μάνος από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο κ. Αρτελάρης από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, ο κ. Γεώργιζας από το περιοδικό ΠρΟΤΑση, ο κ. Θεοδοσόπουλος από τη SEPHellas και ο δημοσιογράφος κ. Χάρης Κιουγιουμτζόπουλος, ο οποίος θα μιλήσει στους συνέδρους για το νέο εκλογικό σύστημα και τις διαδικασίες ανάδειξης των νέων δημοτικών αρχών. Την A Energy εκπροσώπησε η αρθρογράφος κα Άντα Σεϊμανίδη, όπως επίσης και τον επίσης συνεργαζόμενο Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων – ΣΒΑΠ, λόγω απουσίας του προεδρείου του εκτός Ελλάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ιωάννης Καραγιάννης, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ και ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλλιθέας.

Τη συνέντευξη τύπου συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Σούτος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Attica Green Expo.