Συνέδριο ΕΕΔΣΑ “Επιτάχυνση της Μετάβασης στην Κυκλική Οικονομία Ευκαιρίες & Κίνδυνοι”

You are currently viewing Συνέδριο ΕΕΔΣΑ “Επιτάχυνση της Μετάβασης στην Κυκλική Οικονομία Ευκαιρίες & Κίνδυνοι”

Παρακολουθείστε το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Τα πλέον επίκαιρα θέματα που αφορούν τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία περιλαμβάνει το 7o ετήσιο Συνέδριο της ΕΕΔΣΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2022 στα ιστορικά κτήρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην Οδό Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας.

Το συνέδριο με θέμα “Επιτάχυνση της Μετάβασης στην Κυκλική Οικονομία Ευκαιρίες & Κίνδυνοι”, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την International Solid Waste Association (ISWA) της οποίας είναι εθνικό μέλος με πάνω από 550 μέλη από όλους τους τομείς δραστηριότητας.

Στο Συνέδριο, συμμετέχουν δεκάδες διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Συνέδριο ΕΕΔΣΑ

Θα εστιάσει στις πρωτοβουλίες και δράσεις επιτάχυνσης της μετάβασης στην κυκλική Οικονομία, στην 4η βιομηχανική επανάσταση, στη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης, στη Διαχείριση των Αποβλήτων, στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της ταφής και ειδικότερα στις νέες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων, στον Εθνικό και στους Περιφερειακούς σχεδιασμούς διαχείρισης, τον πολεοδομικό σχεδιασμό στην Κυκλική Οικονομία και στα χρηματοδοτικά εργαλεία διαχείρισης αποβλήτων.

Κατά την Τελετή Λήξης του 7ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα καλύψει το κουιντέτο χάλκινων πνευστών “Metallon” με έργα Ελλήνων συνθετών, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκη & άλλων.

Για Εγγραφές και για το πρόγραμμα του συνεδρίου, πατήστε εδώ.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Συνεδρίου (κα Άννα Κόκκαλη στο τηλέφωνο 6984 301831 και email: info@eedsa.gr